Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad.” (Buddha)


                                                                                  Tóépítés, szökőkútépítés, csapadékvíz elvezetés


A Naste Bau Kft a csapadékvizek felszíni, illetve felszín alatti elvezetésével foglalkozik.

A klímánk változása miatt a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű, intenzív csapadék felszíni károkat okoz.Ezek a károk talajerózió formájában mutatkoznak meg. A terep felületéről a víz lemossa a termőréteget, ezzel is rombolja környezetünket, csökkentve az élővilág életterét.

Ezeket a természeti károkat előzzük meg a csapadékvíz szabályozott és kontrollált elvezetésével.

A Naste Bau Kft profiljába tartoznak a földárkok és vápák építése, rendezése, burkolt árkok készítése. A kialakított árkokat mederlapokkal, előre gyártott mederelemekkel, surrantó elemekkel, terméskövekkel burkoljuk. Az árkokból, burkolt árkokból a vizet aknákba, víznyelőkbe vezetjük, azokon keresztül pedig a zárt csapadékvíz elvezető rendszerekbe.

A zárt elvezető rendszerek kereszt és hosszcsatornák, kereszt és hossz szivárgók. A rendszerbe szükségesetén zsír és iszapfogókat, illetve tiltó műtárgyakat építünk.

A közlekedési pályák keresztezésénél átereszekkel, keretelemekkel vezetjük át a vizet.

A szabályzott és ellenőrzött vízelvezetés célja pedig víztároló, szikkasztó, párologtató létesítményekbe való elvezetés.

Cégünk, a Naste Bau Kft út-vasút építések, autópálya és környezetvédelmi beruházások során kivitelez vízépítési munkákat.


Tapasztalatunk, felkészült szakember gárdánk, és speciális gépparkunk alkalmassá tesz minket arra, hogy kisebb és nagyobb volumenű munkáknál megrendelőink megbízható partnere legyünk.


Tekintse meg referenciánkat 

Napelemes rendszer telepítése a NASTE-BAU Kft-nél

Munkáinkból:

Tartalom megtekintés találat : 247024