A NASTE Bau Kft 2003-ban átalakulással jött létre. Vállalatunk az elsõk között kezdte meg a terméskõ burkolatok népszerûsítését, forgalmazását és építését. Joggal állítjuk, hogy 2003 óta épített referenciáink révén a piac jelentõs szereplõje lett a környezetrendezés (azon belül a terméskõ és térburkolatok és a parképítés) területén.

regi_naste

  Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Forgalmazói és kivitelezõ bázist alakítottunk ki, a hangsúlyt a kivitelezés mellett a megrendelõi igények és az extra kihívások kielégítésére, teljesítésére helyeztük.

A minõség érdekében a legfejlettebb technikát és technológiát alkalmazzuk. A megrendelõt az elsõ ötlettõl a precíz tervezésen át a társszakmákkal való egyeztetésig és végül az elképzelés megvalósításáig folyamatosan támogatjuk. Az elmúlt években számtalan környezetrendezési feladatot hajtottunk végre önkormányzati, magán és ipari beruházások során. A vevõink hosszú távú elégedettségét képzett szakember gárdánk gondos munkájával érjük el. Termékeinket és beszállítói partnereinket mindig igyekszünk a leggondosabban kiválasztani. Társaságunk kiemelt figyelmet fordít tevékenysége során a minõség, hatékonyság és a fejlett technológiák alkalmazására.

A minõség biztosítására ISO 9001:2000 típusú minõségbiztosítási rendszert alakítottunk ki és mûködtetünk. A minõségügyi rendszer fenntartásával kívánjuk növelni hatékonyságunkat, technológiai színvonalunkat és ügyfeleink bizalmát. Alapvetõ követelmény munkatársaink rendszeres képzése, szakmai, emberi fejlõdése és támogatása. Eredményeink és sikereink biztosítékai a megbízható partnerkapcsolatok, a legfejlettebb technológiák, és szolgáltatások, a munkatársaink és a vállalat tapasztalata, és innovációs készsége.

A Naste Bau Kft, mint a minőség és kiválóság iránt elkötelezett vállalkozás 2007. évben a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Minőség Díját nyerte el. 2008. évben cégünk Regionális Minőségdíjat kapott.

dij

Napelemes rendszer telepítése a NASTE-BAU Kft-nél

Munkáinkból:

Tartalom megtekintés találat : 249209